preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

UPISI u 1. razred Srednje škole Centra

Koja zanimanja se nude pogledajte OVDJE!

Odluka o upisu u 1. razred Srednje škole u školskoj godini 2020./2021.

Dostava potpisanog obrasca o upisu u I. razred srednje škole (upisnice) u srednju školu u koju se učenik upisao - 27.7.2020. do 31.7.2020. u NAZOROVOJ 47 u vremenu od 9:00 do 12:00 sati

Objava okvirnoga broja slobodnih mjesta za jesenski upisni rok - 1.8.2020.

 

Što se tiče dostavljanja originalne dokumentacije u osnovnu školu (prijavnice učenika koji su je poslali elektroničkim putem), dostavljanje originala nije potrebno.

Originalnu dokumentaciju učenika koja se predaje u srednju školu (upisnice i dokumenti koji su uvjet za upis) učenik ili roditelj/skrbnik može donijeti do kraja rujna 2020.

Potrebna dokumentacija za prijavu u Gradski ured za obrazovanje nalazi se u privitku - Priloženi dokumenti.

Predaja potrebne dokumentacije za upis u srednju školu Centra može se izvršiti slanjem fotografirane / skenirane dokumentacije putem e-maila na adresu: goran.hudovsky@skole.hr (u predmet poruke upišite: "DOKUMENTACIJA ZA UPIS U SREDNJU SKOLU")

ili odabirom poveznice:

OVDJE PREDAJTE DOKUMENTACIJU ZA UPIS U SREDNJU SKOLU

U tijelu poruke navedite svoj broj mobitela / telefona kako bi vas mogli kontaktirati!

 

Učenici škola u RH koji nisu 8. razred od trenutka zaključavanje liste prioriteta moći će ispisati prijavnice sa svoga sučelja na kartici Moj odabir. Dužni su ih potpisane na vrijeme dostaviti u svoju školu upisnom povjerenstvu svoje škole (osnovne ako je učenik osnovnoškolac, srednje ako je učenik srednjoškolac) ili Središnjem prijavnom uredu ukoliko je učenik kandidat van redovnog obrazovnog sustava Republike Hrvatske i isti ga je aktivirao.

Prijavnica treba biti potpisana i od strane roditelja/staratelja.

Za JESENSKI ROK - Dostava potpisanog obrasca o upisu u I. razred srednje škole (upisnice) u srednju školu u koju se učenik upisao - srijeda, 2.9.2020. u NAZOROVOJ 47.


Lista linkova je prazna
Lista linkova je prazna
ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE POWER

UNSTOPPABLE POWER

BLOG PROJEKTA

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju