preskoči na sadržaj

Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb

 > Vijesti

Nagrađen projekt Iskustvom do posla

Autor: Administrator , 5. 2. 2014.

S ponosom izvješćujemo da je naš projekt „Iskustvom do posla 4“ izabran za najbolji hrvatski projekt koji se u okviru programa Leonardo da Vinci provodio u šk. god. 2012./2013., te će na ceremoniji dodjele nagrada od strane Agencije za mobilnost i programe EU biti istaknut kao primjer dobre projektne prakse.
 
 
Ovim putem želimo zahvaliti Agenciji za mobilnost i programe EU na povjerenju i prilici koju su nam pružili, kao i partnerskoj ustanovi iz Finske, Centru za strukovno usavršavanje Luovi iz grada Oulua. Također ističemo zaslugu g. Vedrana Habela iz Pučkog otvorenog učilišta Zagreb i zahvaljujemo mu na suradnji i podršci kroz protekle četiri godine trajanja ovoga projekta.
 
Projekt Iskustvom do posla, u ovoj svojoj četvrtoj inačici, ne bi bio tako uspješan da nije bilo truda i zalaganja učenika Silvane Levačić, Marija Posavca, Josipa Šostarica, Vedrana Parazajdera, Anamarije Štefanović  i Josipa Bukvića, ali i svesrdnog angažmana naših djelatnica, Lidije Patalen i Miljenke Dragojević, koje su učenike bodrile i vodile. Naravno, ništa ne bi bilo moguće bez dviju autorica projekta, socijalne radnice Brigite Jerić i psihologinje Mateje Grozdek.
 
Nadamo se da će projekt Iskustvom do posla biti uspješan i u svojoj petoj godini provedbe!
 
Korisno

ZERO WASTE POWER


(1.9.2019.-31.8.2021.)

UNSTOPPABLE WITH YOU

UNSTOPPABLE WITH YOU

BLOG PROJEKTA


 

Publikacije

Društvene mreže

Programi EU

Erasmus+

CMS za škole logo
Centar za odgoj i obrazovanje "Slava Raškaj" Zagreb / Ulica Vladimira Nazora 47, HR-10000 Zagreb / centar-sraskaj-zg.skole.hr / ured@centar-sraskaj-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju